Ce mai este nou in materie de rochii de mireasa?

Inca de la inceput este cunoscut faptul ca orice mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sale sa fie frumoasa, admirata, perfecta. Insa pentru unele mirese acest lucru nu este suficient, mai nou ele isi doresc sa fie, unice, excentrice si cum altfel sa iasa in evidenta daca nu prin ineditul rochiei de mireasa. In week-end-ul care tocmai a trecut, o mireasa din Timisoara a ales sa poarte o rochie de mireasa mai putin obisnuita, o rochie de mireasa din flori, realizata intergral din trandafiri albi cu ajutorul unor florarese foarte iscusite.

Rochia de mireasa din flori albe, demna de un designer celebru precum Catalin Botezatu, poate fi de invidiat pentru multe mirese, nu numai prin frumusetea, ineditul sau chiar parfumul ei, dar si prin intermediul pretului destul de piperat. Mireasa a declarant pentru un post national de televiziune ca pretul unei astfel de creatii poate ajunge pana la 5000 de euro, in functie de florile folosite si de numarul de ore de lucru.

Conform celor spus intr-un reportaj la Realitatea TV, Ioana Selner a avut parte de cea mai frumoasa zi din viata ei, ziua in care a spus “DA”. Si pentru ca ineditul rochiei de mireasa din flori a dat si batai de cap, Ioana a fost nevoita sa se planifice din timp literalmente fiecare pas, astfel ca a recurs la un mod mai neobinsuit de a se deplasa de la florarie la biserica cu ajutorul unui  Segway.

Cum sezonul nuntiilor este in toi, ne asteptam si la altfel de surprise de acest gen. Ne intrebam curiosi cu ce ne va surprinde Bianca Dragusanu si Victor Slav la nunta lor, avand in vedere ca designer-ul Catalin Botezatu s-a oferit sa ii creeze minunatia de rochie de mireasa. Bianca Dragusanu si Victor Slav pastreaza inca tacerea asupra acestor informatii.

ALTE INFORMATII

 • MIRESE OPHELIA

  Alatura-te acum galeriei de mirese Ophelia Bridal, galerie cu mirese fericite...

   
 • SFATURI OPHELIA

  Alegerea rochiei de mireasa tine foarte mult de stilul personal al miresei dar...

   
 • COLABORATORI

  Ophelia Bridal este magazinul tau de rochii de mireasa, oferindu-ti posibilitatea...

   
 • EVENIMENTE

  Targuri de nunti si evenimente la care participam - prezentare colectii rochii...

   

Te-ar mai putea interesa ...