Cum ne alegem voalul de mireasa

Daca ati ajuns la alegerea voalului…Felicitari! Inseamna ca v-ati hotarat asupra rochiei de mireasa, decizia a fost luata si acum cautati accesoriile care va vor da stralucire.

La fel cum ati luat decizia privind rochia de mireasa trebuie avute in vedere anumite puncte atunci cand alegeti voalul. In primul rand cat de lung va fi acesta si ce veti mai purta de cap. Acesta poate fi prins de tiara sau de coafura realizata cu aceasta ocazie.

Daca doriti ca voalul sa fie dat jos in timpul petrecerii ar fi bine ca acesta sa fie atasat de diadema si sa poate fi usor dat la o parte fara a modifica coafura.

Trebuie tinut cont ca asa cum rochiile de mireasa prezinta o gama larga de modele, culori si tesaturi, si voalul detine aceleasi caracteristici. Cel mai bine ar fi sa aveti o mostra din materialul rochiei atunci cand va alegeti voalul, pentru a nu cumpara ceva care nu este in concordana cu rochia.

De asemenea, trebuie sa va ganditi daca vreti ca voalul sa apara, sau nu, in fotografiile de la nunta. Daca v-ati hotarat sa faceti poze si sa apareti cu acesta ar fi bine sa va alegeti unul simplu si sa nu acapareze intreaga imagine. Insa daca nu va doriti sa ramaneti cu el dupa incheierea ceremoniilor oficiale el poate fi dat la o parte sau sa apara intr-un numar redus din pozele pe care urmeaza sa le faceti cu ocazia nuntii. Acest lucru este o optiune atunci cand va doriti focusarea pe coafura si bijuterii, iar voalul va poate ascunde aceste detalii.

Chiar daca ati terminat cu detaliile pentru rochia de mireasa nu inseamna ca voalul este neinsemnat. Nu uitati ca in timpul ceremoniilor ceilalti participanti va vor vedea de la spate, asa ca si acest accesoriu are rolul sau. Incercati sa fie in armonie cu silueta dumneavoastra si potrivit cu rochia. Nu incercati ceva foarte plin de accesorii, sau prea „incarcat”. De asemena aveti grija sa nu fie ceva foarte mare, sa va inalte prea mult, pentru ca nu ar da bine sa fiti mai inalta decat sotul dumneavoastra. Doar sa tineti cont sa fie in armonie cu restul tinutei, rochita si pantofii.

De asemenea, pe langa tipul de voal, este bine sa sa cunoasteti tipurile de materiale. Materialele clasice pentru acestea sunt tul, dantela, matase si satin. Pentru un look romantic se recomanda realizarea voalului din minim doua straturi.

In plus, daca vei avea o nunta eleganta si iti doresti un voal ca in povesti, poti opta pentru doaua straturi, unul mai lung pentru o ceremonie in interiorul unei biserici sau catedrale si unul mai scurt cu care sa ramai in timpul petrecerii. Daca v-ati hotarat sa purtati o tiara este esential ca aceasta sa se potriveasca cu voalul.

Astfel, incercati sa luati decizia privind rochia sau voalul de mireasa urmand sfatul ”simple is better”.

ALTE INFORMATII

 • MIRESE OPHELIA

  Alatura-te acum galeriei de mirese Ophelia Bridal, galerie cu mirese fericite...

   
 • SFATURI OPHELIA

  Alegerea rochiei de mireasa tine foarte mult de stilul personal al miresei dar...

   
 • COLABORATORI

  Ophelia Bridal este magazinul tau de rochii de mireasa, oferindu-ti posibilitatea...

   
 • EVENIMENTE

  Targuri de nunti si evenimente la care participam - prezentare colectii rochii...

   

Te-ar mai putea interesa ...