Fotografie de nunta - alegerea fotografului

Alegerea fotografului de nunta!


Atunci cand iti planifici nunta sti ca trebuie sa le iei pe rand pe fiecare. Primul lucru pe care il faci este sa iti gasesti restaurantul potrivit, asa stii cat i-ai rezervat si data nuntii, apoi urmeaza biserica, iar dupa rochia de mireasa, si fotograful. Daca iti doresti un fotograf de nunta profesionist si foarte priceput, trebuie sa sti ca nu este usor sa il gasesti. Stim cu totii ca amintirile de la nunta se regasesc in pozele pe care fotograful le va suprinde in timpul evenimentului, atat in timpul cununiei religioase, cat si la receptie.


Orice fotograf stie ca nunta este un eveniment care va fi impartit in mai multe etape: 


- Cununia civila – aici fotograful va incerca sa surprinda cele mai haioase momente, dar si cele mai importante, acel "DA" tare si raspicat sau emotionant si timid. Pe langa toate aceste momente, de obicei, la sfarsitul evenimentului are loc o mica sedinta foto in care va fi implicate si familia si invitatii. 


- Biserica – suprinderea evenimentului in biserica are loc pe nesimtite, fotograful se va strecura incet, dar sigur astfel incat sa nu incurce solemnitatea ceremoniei, va incerca sa suprinda emotiile resimtite nu numai de miri, dar si de parinti, nasi si invitati.


- Sedinta foto – are loc de obicei dupa ceremonia religioasa, insa sunt multe cupluri care aleg sa faca aceasta sedinta si inainte de biserica, din numeroase motive. Daca pana acum in fotografii apareau si invitati si parinti, sedinta foto este rezervata mirilor, cu participare ocazionala a nasilor. Acesta este momentul lo runic cu fotograful, care se va stradui sa surprinda emotia lor in cele mai placate cadre.


- Receptia reprezinta inceputul distractiei, petrecerea si unul dintre cele mai frumoase momente al unei nunti. Rolul fotografului este de a surprinde cele mai placute imagini cu mirii, invitatii, nasii si parintii. El trebuie sa fie mereu pregatit sa nu rateze nicio manifestare spontanta a petrecerii: furatul miresei sau mirelui sau dupa caz a nasilor, momentul emotionant al dezgatitului miresei de catre nasa, tortul s.a.m.d.


Acum puteti intelege de ce un fotograf este la fel de important ca rezervarea restaurantului sau a bisericii. El va fi umbra si in umbra voastra pe tot parcursul evenimentului, el va va ajuta sa va remomorati unul dintre cele mai importante eveniment din viata voastra. Mereu am spus mireselor mele ca in organizarea nuntii poti face mici economii (spre ex in alegerea marturiilor), dar niciodata nu poti economisi cand vine vorba de fotograf si de profesionalismul cu care va trata nunta ta.


Pentru ca noi stim cat de important este fotograful la o nunta, aveti mai jos recomandarea noastra.


Claudiu Studio Foto:


www.claudiufotografnunta.ro

www.claudiufotografnunta.ro/portfolio-category/portofoliu-nunta

Sursa articol: Rochii de mireasa Ophelia Bridal

ALTE INFORMATII

 • MIRESE OPHELIA

  Alatura-te acum galeriei de mirese Ophelia Bridal, galerie cu mirese fericite...

   
 • SFATURI OPHELIA

  Alegerea rochiei de mireasa tine foarte mult de stilul personal al miresei dar...

   
 • COLABORATORI

  Ophelia Bridal este magazinul tau de rochii de mireasa, oferindu-ti posibilitatea...

   
 • EVENIMENTE

  Targuri de nunti si evenimente la care participam - prezentare colectii rochii...

   

Te-ar mai putea interesa ...